Week 3 – Debrief – MochaDocs Video

Debrief

Achtergrond:

Opgericht in 2013, MochaDocs lanceerde de flexibelste contract management oplossing op de markt. Het MochaDocs team transformeert jaren van industrie ervaring en kennis tot simpele en handige componenten.

Missie:

MochaDocs is op een missie om alle vervelende contract management tools op te verhelpen met een oplossing waar mensen van houden. MochaDocs is het krachtigste en meest uitgebreide contractmanagement platform, en legt het managen van de contracten in de handen van de bedrijven zelf. We houden van contractmanagement versimpelen. We dienen bedrijven in meer dan 50 landen.

Product:

MochaDocs is Cloud Software voor Contract Management. Omdat MochaDocs 100% in de Cloud werkt, zijn er geen ingewikkelde implementaties, installaties of dure aanschaf van software nodig. Eenvoudig, snel en krachtig contracten managen en raadplegen, waar je ook bent. Waarom contracten op zoveel verschillende plaatsen bewaren? Waarom met excelsheets werken terwijl je ook gewoon notificaties kunt krijgen op alle belangrijke deadlines? Met MochaDocs heb je een geïntegreerde Contract Management aanpak. Door visuele dashboards heb je snel inzicht in al je contracten. En je maakt eenvoudig rapportages over contracten, taken, financiële data,  forecasts, pipelines, entiteiten, leveranciers, rechten, gebruikers, datums en nog veel meer. En.. de rapportages kun je automatisch naar jezelf laten sturen.

Communicatie doelstellingen:

Bijbrengen van het belang van een goede contract management

Doelgroep:

Bedrijven en organisatie zonder een goede contractmanagement. Dit kunnen bedrijven zijn die contracten offline bewaren, maar ook bedrijven die op dit moment werken een inefficiënte contractmanagement of bedrijven die vast houden aan oudere contractmanagement omdat het hun huidige is.

Inzicht:

Propositie:

Eenvoudig, snel en krachtig contracten managen en raadplegen, waar je ook bent. Waarom contracten op zoveel verschillende plaatsen bewaren? Waarom met excelsheets werken terwijl je ook gewoon notificaties kunt krijgen op alle belangrijke deadlines?

Ondersteunend bewijs:

Met MochaDocs heb je een geïntegreerde Cloud Contract Management aanpak. Door visuele dashboards heb je snel inzicht in al je contracten. En je maakt eenvoudig rapportages over contracten, taken, financiële data,  forecasts, pipelines, entiteiten, leveranciers, rechten, gebruikers, datums en nog veel meer. En.. de rapportages kun je automatisch naar jezelf laten sturen.

Gewenst respons:

Begrijpen van de bedrijfs huidige situatie en inzien dat er verandering in moet komen door aanschaf van efficiëntie contractmanagement (MochaDocs).

Randvoorwaarden:

Stijlelementen: 

MochaDocs Huistijl

Voorkeuren:

“Booking Cares” Video vormgeving

Lengte: 

1-2 minuten

Voorkeur voor marketingcommunicatie-instrumenten en media:

Op de MochaDocs website, Facebook, Linkedin

Tijdsplanning:

Eind januari klaar

By | 2016-12-06T14:09:12+00:00 december 5th, 2016|IF4|0 Comments