Feedback op eerste versie – MochaDocs Video

Inleiding
We hebben het filmpje besproken binnen MochaDocs, en het is boven onze verwachting, wel hebben we nog wat kleine en misschien iets grotere aanpassingen besproken. Ik benoem hieronder de opmerking, de tijd in het filmpje en de aanpassing die wij voor ogen hebben. Je bent vrij in onze suggesties, en mag het op je eigen manier doen. We hopen je alleen een beeld te geven voor hoe het filmpje nog krachtiger kan worden.

Opmerkingen

Opmerking

Tijd

Suggestie

Intro toevoegen

0e seconde

Vrije invulling, iets met het mochadocs logo zou mooi zijn

Tractor vertragen

7e seconde

Tractor gaat nog iets te snel

Handjes vormgeven

Overal

We hebben nu rondjes als handjes, we zouden graag vingers zien

Hoofd van zakenman

16e seconde

Het hoofd zit iets te dicht op het lichaam, en hij kijkt niet op het papier

Achtergrond laptop

28e seconde

De laptop heeft nu een oranje scherm, en wanneer je inzoomed zie je een achtergrond, als je de laptop voor het inzoomen iets meer kunt vullen(bijvoorbeeld al de hond achtergrond plaatsen)

Nieuwe mail icoontje

31e seconde

Het vierkantje met de potlood erin, past niet echt bij de stijl, google “flaticon” is, daar staan veel gratis icoontjes. Een simpel rondje met een plusje erin zou al beter zijn. Maar is een suggestie

1. Auto lampen gaan aan

40e seconde

De auto lampen springen aan, het zou mooi zijn als het dan ook donker in het filmpje wordt

Auto doorlaten rijden

42e seconde

De auto levert de stapel papieren en vervolgens rijd hij weg, maar hij gaat niet helemaal uit beeld, hij verdwijnt voordat hij uit beeld is. Misschien is het beter om de auto gewoon volledig uit beeld te laten rijden.

2. Kantoor donker

43e seconde

Wanneer de auto aankomt, zou het mooi zijn als het kantoor ook donker wordt

3. Shot tijdens kantoor met stapel papieren

45e seconden

Wanneer je alle papieren laat verdwijnen, zaten wij te denken aan het volgende: Het mapje met de monster hand moet weg, maar wat je zou kunnen doen is dat het poppetje in bed ligt, nog steeds in het donker, en dat de stapel papieren veranderd in zijn dekbed.

4. Shot op kantoor na het slapen

50e seconde

Als hij wakker wordt, door een wekker (van wakker worden allemaal, er bestaat contract management), gaat hij bezig op kantoor weer, maar dit keer achter een laptop, wat je dan kan doen is elke keer de omgeving veranderen, maar het poppetje laten werken. wij dachten aan:

– Bureau
– Restaurant
– Vliegveld
Het poppetje moet gewoon hetzelfde blijven, op de zelfde positie, dit geeft een effect van dat je overal MochaDocs kan gebruiken.

Daarna een shot dat je een vliegtuig voorbij ziet komen en dan het shot dat hij op het strand werkt.

Explosie shot

51e seconde tot 1e minuut

Deze shot kun je weglaten, het shot daarna(strand) sluit aan bij punt 4 “shot op kantoor na slapen”, de hierboven genoemde shot.

Poppetjes

Overal

De poppetjes mogen iets meer uitstraling hebben in hun haar. Bijvoorbeeld het poppetje op kantoor, er mogen best wat plukjes of haren omhoog staan

Kantoor

Na het slapen

Op kantoor hangt er een soort document aan de muur, na het slapen zou je hier iets met mochadocs in kunnen zetten, bijvoorbeeld het logo. Het logo moet zo’n 7-8 keer terug komen in het filmpje, dit mag de avatar zijn of het totale logo, maar hoeft niet duidelijk te zijn.

Outro

1 minuut 19 seconden

Je mag het wolkje zelf maken waarin het logo precies past, waardoor je als je de cirkel er bij popt, een mooier effect krijgt, nu staat de avatar een beetje scheef over het wolkje heen omdat de avatar een ander wolkje is als je hem invult dan het wolkje erachter

By | 2017-01-30T02:07:46+00:00 januari 15th, 2017|IF4|0 Comments